Är det Kontorsstädning Stockholm du söker efter?

Antar att du sett sökresultaten av Kontorsstädning Stockholm, ja det kryllar av städfirmor som erbjuder denna tjänst! Vi är väldigt glada att du hittade just oss. Stjärnans städ hjälper idag många företag att ge plats åt deras affärsverksamhet. Vi ger era lokaler ett professionellt utseende som imponerar på kunder och ger de anställda en fräsch och produktiv miljö att arbeta i. Våra anställda finns här för dina affärer, och kommer leverera högkvalitativa tjänster varje gång! Stjärnans städ har rätt inställning, rätt utrustning och verktyg. Allt för att göra arbetet bättre, enklare, snabbare och till mer förmånliga priser för dig! För mer information och priser, ring oss idag på 08-12 44 38 44 eller skicka ett mejl för en kostnadsfri offert.

Vi ger dig en anpassningsbar tjänst där vi kan ta hand om all invändig rengöring. Städning av golv, lister, kakel, skrivbord och övriga möbler är vanligt förekommande. Vi tar även hand om er elektroniska utrustning, så som datorskärmar och tangentbord. Vi kommer till er verksamhet dagligen, veckovis eller två gånger per vecka. Beroende på vilka krav era lokaler ställer. Naturligtvis har vi ansvarsförsäkring ifall olyckan skulle vara framme. Både för er. Och för oss.

Här ger vi dig några tips på vad ni själva kan göra för en mer trivsam arbetsmiljö. KONTORSSTÄDNING i STOCKHOLM Er bästa självhjälp för Kontorsstädning Stockholm – Din miniguide.

STEG 1 – ORDNING OCH REDA

Håll ordning i era papper. Att era anställdas pappersarbete är viktigt förstår nog alla. Men allt som oftast möts vi av dessa osorterade högar som belastar din anställde och dennes omgivning. Viktiga papper måste vara lätta att hitta när vi behöver dom. Kanske är det du som ska ha det? Ett enkelt knep som alltid fungerar är ett traditionellt skåp där ni gör plats för personalens pärmar och arkiv. Börja använda det redan idag så har ni genast ett mycket mer trivsamt kontor!

STEG 2 – ATT HÅLLA RENT ÄR ETT LAGARBETE.

Det är lätt som anställd att bara städa av sin egen yta. Hur ligger det egentligen till med era gemensamma platser? Men framförallt, hur gör ni med toaletterna? Här ska det och måste det alltid vara rent! Använd antibakteriellt medel för att svabba golvet, handfatet och toalettstolen. Glöm inte att både torka på och under sitsen! Byt handduken varje dag. Och fyll på med papper om det behövs. Ni är ett team. inte sant? Vårt tips är att utse ansvarig för de olika områdena varje vecka. Givetvis ska även chefen föregå med gott exempel.

STEG 3 – “ER MAMMA JOBBAR INTE HÄR”

Travar med disk i köket,för att ingen har tid eller ork. Är det något som känns igen? Här befinner vi oss alla regelbundet under dagen. Ta ansvar för din egen disk, har någon glömt en tallrik, hjälp varandra. Torka ur microvågsugnen, det görs alltid lättast direkt när du använt den. Är diskmaskinen ren men full? Det går ju så snabbt att plocka ur den! Är den igång så handdiska och ställ din disk tvättstället.

STEG 4 – GÅ UT MED SOPORNA

Papperskorgar som står överfulla med papper och tomma lunchlådor är inte attraktiv för något av våra sinnen. Ta för vana att efter dagens slut knyta ihop era påsar och slänga dessa vid hemgång.

STEG 5 – TA HAND OM ERA MÖTESLOKALER

Du möts av ett konferens och lunchrum med spår från kaffebröd, fläckar och kvarglömda koppar. Det är inte vad nästa person vill se med sin gäst. Håller du med? En whiteboard med anteckningar från måndagens morgonmöte och utdragna stolar. Ja, det ser slarvigt ut! Tänk på intrycket du vill ge mot era nya potentiella kunder. Det första är det sista. Ta alltid en titt så att er mötesplats är i toppskick innan mötet. Allt för att inte mötas av obehagliga överraskningar.

Gör det själva eller hör av dig till oss!

Rent och snyggt kommer alltid vara det första kunden möts av. Attraktiva lokaler kommer alltid ha ett värde för din verksamhet. När du vänder dig externt för Kontorsstädning Stockholm nästa gång, hoppas vi att det är till oss på Stjärnans städ du söker dig! Vi vet hur ni rent och fint ni ska ha det, och lämnar aldrig våra kunder missnöjda. Telefon 08-550 04 333 eller använd vårt offertformulär.

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog rabattkoder och länkkatalog - Gratis länkkatalog