Ekologiska rengöringsmedel

Ekologisk rengöring borde vara en självklarhet för alla idag och fungerar verkligen lika bra som de mindre klimatsmarta alternativen som släpper ut gifter i miljön. Här är några omtyckta ekologiska rengöringsmedel som du kan använda med gott samvete nästa gång du städar:

Köksrengöring Citrus från Eco Clean Nordic

Effektiv eco-rengöring för köket baserad på växter. Med den här sprayen gör du rent det mesta, från marmor och kakel till rostfritt och spisen. Sprayen är biologiskt nedbrytbar och den härliga doften kommer från blomvatten och eterisk olja. 

Ekologisk Allrengöring

En allrengöring ska funka på alla ytor från plast till emalj. Eco Clean Nordic Allrengöring Lavendel är effektivt på nästan alla material. Förutom att den är gjord av socker och parfymerad helt naturligt med lavendelolja är förpackningen tillverkad av återvunna flaskor.

Miljövänlig Golvrengöring

Trägolv, laminat och klinkersgolv går att rengöra miljövänligt med Lilly´s Eco Clean Golvrengöring Apelsinolja. Du moppar precis som vanligt och ditt golv blir skinande rent utan att torka ut. Doften av eterisk apelsinolja sprider sig och förstärker känslan av nystädat.

Ekologisk Fönsterputs

På alla ytor som är blanka och icke-porösa funkar Eco Clean Nordic Fönsterputs Eucalyptus perfekt. De biologiskt nedbrytbara ingredienserna polerar enkelt upp både fönster och kylskåp. Eucalyptusoljan friskar dessutom upp luften i ditt hem på ett helt naturligt sätt.

Miljövänlig avfettning

Med Eko Clean Avfettningsmedel Citrongräsolja får du bukt med tuff smuts och oporösa ytor skiner vackert igen. Med hjälp av växtbaserade tensider och naturlig citrongräsolja rengör du ytorna effektivt och sprider en härligt naturlig doft i hemmet.

Ekologisk toalettrengöring

Traditionellt wc-rengöringsmedel innehåller, till skillnad från eco-rengöring, petrokemiska tensider, blekmedel, allergener och genteknik. Med Sonett WC-rengöring slipper du allt det och blir av med smuts, kalkavlagringar och andra otrevligheter i toalettstolen på naturlig väg.

Hitta en miljömedveten städfirma

Inte sugen på att städa själv hela tiden? Numer finns flera städfirmor som inriktat sig på miljömedvetet städ och klimatsmarta processer. På städfirma.nu kan du ta in offerter på städning från flera leverantörer. Fyll i formuläret och skriv att du vill veta hur de arbetar för att underlätta för miljön och hitta din nya städfirma idag.

Copyright © 2021 by kontorsstädistockholm.se