Kontorsstädning Göteborg

Har du tröttnat på att försöka hålla rent på kontoret och vill ta in en städfirma som kan hjälpa dig? Vi har hittat företagen som utför professionell städning i Göteborg till bra pris och med fina rekommendationer. Ta en titt i listan och kontakta din nya leverantör av kontorsstädning i Göteborg. Pris på städtjänster i allmänhet hittar du här.

Städföretag – Göteborg topp 4

Theresas Städ

Med flera års erfarenhet ser Theresas Städ till att hålla rent och snyggt på kontor, receptioner, mindre butiker och andra företagslokaler. Till ett riktigt bra pris får du ett städavtal med kvalitetsgaranti. Ni kan välja att få städat bara då och då när behov uppstår, eller att abonnera på kontorsstädningen. 

Det kan vara skönt att inte behöva tänka på att städa själv eller att behöva ringa och boka städning, och flera nöjda kunder rekommenderar ett avtal med Theresas Städ. För att allt ska kännas tryggt täcks arbetet av en ansvarsförsäkring, och företaget är känt för sin öppna kommunikation.

- Bra pris
- Kvalitetsgaranti
- Ansvarsförsäkring
- Bra kommunikation

Charme Städ

Charme Städ vet hur smuts och stök på kontoret påverkar den som försöker koncentrera sig på sitt arbete. Man vet också att själva städningen i sig kan distrahera. Därför tar de hand om ert kontor på allra bästa sätt genom att hålla det rent och fräscht. De ser även till att inte vara ”i vägen” och kan städa när ingen är på kontoret om så önskas.

Städpersonalen har lång erfarenhet av lokalvård och utgår från systematiska processer för att vara effektiva och hygiensäkra. Både städutrustning och rengöringsprodukter är certifierade och miljömärkta och allt arbete täcks av en ansvarsförsäkring. Ni kan börja med en provstädning för att få ett korrekt pris och själva bedöma kvalitén på städningen.

- Börja med provstädning
- Kan städa kvällar och helger
- Håller rent och fint
- Systematisk städprocess

Clean House i Väst AB

Erfarna lokalvårdare tar hand om kontorsstädning i Göteborgs industriområden, innerstan och allt däremellan. De har fått många fina recensioner och kunderna är supernöjda med personalen som är noggrann och ansvarfull. Alla medarbetare är försäkrade och har rättvisa anställningsvillkor vilket ger en hög arbetsmoral som märks på resultatet.

Företaget utgår från Landvetter men erbjuder sina städtjänster i ett stort område som innefattar hela Storgöteborg, från Uddevalla i norr till Kungsbacka i söder.
 
- Göteborg med omnejd
- Noggranna och ansvarsfulla
- Rättvisa anställningsvillkor
- Nöjda kunder

Daily HemService

Daily HemService städar kontoret på era villkor, allt från dagligen till månadsvis. Ni kan även ändra frekvens säsongsvis om det behövs, till exempel under sommar eller högsäsong. Här använder man sig av smart schemaläggning och den slimmade organisationen bidrar till att företaget kan erbjuda några av de bästa priserna på marknaden.

Daily HemService fokuserar på att du ska känna dig trygg och nöjd med deras städtjänster. Därför får du alltid samma städare och alla anställda har blivit bakgrundskollade i belastningsregistret och har lång erfarenhet av städ. Deras avtal saknar bindningstid och de har nöjd kund-garanti.

- Inga bindningstider
- Nöjd kund-garanti
- Erfaren personal, samma varje gång
- Tryggt och säkert

Copyright © 2021 by kontorsstädistockholm.se