Kontorsstädning Stockholm

Har du funderat på att anlita proffs för att ta hand om tråkigt kontorsstäd och letar efter en riktigt bra städfirma som ger bra service till rätt pris? Då ska du kolla in företagen vi listar här. De har alla fått fina rekommendationer eftersom de städar noga och effektivt. I den här artiklen hittar du din nya leverantör av kontorsstädning i Stockholm. Priser på städtjänster generellt hittar du här.

4 experter på kontorsstäd – Stockholm

SOL Facility Services

SOL Facility Services levererar kontorsstädning i Stockholm och flera andra orter runt om i landet. Lång erfarenhet av städning i besöksintensiva miljöer och offentliga lokaler gör att de besitter unika kompetenser inom kontorsstädning. Med utbildade lokalvårdare säkerställs ett noggrant arbete med fläckfria resultat. De erbjuder kundanpassat kontorsstäd utifrån de önskemål du har med följande framgångsfaktorer:

- Utbildad personal
- Positiva till annorlunda och nya lösningar
- Använder den senaste teknologin

Julias Städservice

Här får du som har ett litet eller medelstort kontor löpande veckostäd med större städjobb på månadsbasis, till exempel mattrengöring eller rengöring av rör och ventilation. Självklart är man flexibel och städar enligt era önskemål. Du hittar Julias Städservice på renthusstockholm.se där du kan läsa mer om hur de kan anpassa ditt kontorsstäd. Du får samma person som kommer och städar vid varje tillfälle, och eftersom de har nöjd kund-garanti har de inte heller någon bindningstid.

- Samma person städar varje gång
- Nöjd kund-garanti
- Rengör även rör och ventilation mm


Stockholms Städsystem

Med sina tio år i städbranschen och 95% nöjda kunder har det här företaget tagit en stark position inom kontorsstädning i Stockholm. Städsystem går igenom din lokal på plats för att presentera lösningar och diskutera möjligheter. Här får du hjälp att skapa rena, hygieniska kontorsmiljöer med gott samvete eftersom allt städas med miljövänliga rengöringsprodukter. De jobbar också på att minska utsläpp i samband med transporter och föreslår gärna ändringar ni kan göra på kontoret för att bli ännu klimatsmartare.

- 95% nöjda kunder
- Miljövänliga städprodukter
- Anpassade lösningar

Amadeus Städenergi

Här tar man miljön på allvar och utför kemikaliefri städning och svanenmärkta produkter. Bland annat använder man sig av elektrostatiska sprutor som desinficerar och rengör stora ytor på ett miljömedvetet sätt. Amadeus Städenergi genomför all kontorsstädning med kvalitetsgaranti och allt arbete loggas i deras egen app. Den fungerar som en stämpelklocka och uppdateras i realtid så att all städning går att följa live. Här har man inga bindningstider eftersom man vet att nöjda kunder stannar kvar, och jobbar utifrån det.

- Tar miljön på största allvar
- Inga bindningstider
- Uppdateringar i realtid

50-femme

Det här är städfirman som bildades för att ge sina medarbetare rättvisare arbetsförhållanden. De jobbar efter devisen ”Skälig lön för hårt arbete” vilket i förlängningen ger dig som kund kontorsstäd av toppkvalitet. 50-femme erbjuder både löpande veckostäd och engångsstädning av era företagslokaler. Ni får en dedikerad lokalvårdare vilket är en fördel eftersom personen kommer att ha full koll på hur ert kontor ska städas. Dessutom är det alltid trevligt med ett bekant ansikte.

- Rättvisa löner och arbetsförhållanden
- Städningen utförs av samma person varje gång
- Städning med toppkvalitet

Strykfritt AB

Strykfritt har sedan 2005 skött kontorsstäd för en mängd kunder, från enmansföretag till de med tusentals kvadratmeter stora kontorsytor. De får kontinuerligt fina rekommendationer för att de erbjuder avtal utan bindningstid och med kort uppsägningstid. De är även mycket flexibla i sina städlösningar och erbjuder bland annat inköp och påfyllning av engångsartiklar och hygienartiklar. Strykfritt kan också hjälpa till att byta och tvätta exempelvis handdukar och mattor. Behöver du professionell golvvård? Strykfritt fixar det också.

- Ingen bindningstid och kort uppsägningstid
- Inköp och påfyllning av engångs- och hygienartiklar
- Tvättservice av mattor, handdukar mm

Kontorsstädning i andra städer

Vi har kollat upp vilka leverantörer som är bäst på kontorsstädning i Göteborg. Kolla gärna in listan för att jämföra de olika städbolagen och se vilket som passar ditt företag bäst. Vi har gjort det enkelt att se vilka som är ett bra miljöval, vem som alltid skickar samma städare och vilka som har smidiga städavtal för ditt kontor.

Copyright © 2021 by kontorsstädistockholm.se